Daken

Dakrenovatie.

Oplossingen voor dakisolatie en -dichting. Zorgt voor thermische en akoestische isolatie (nagalm), voorkomt condensatie en koudebrugbreuk.

Maakt waterdicht en verbetert de thermische en akoestische isolatie met kurkbekleding.

Het dak van een gebouw heeft altijd een waterdichte en esthetische functie gehad, maar tegenwoordig wordt het ook geconfronteerd met problemen op het gebied van thermische en akoestische isolatie, de doorgang van damp en de duurzaamheid. Daarom is de keuze van een goed waterdichtingssysteem dat waterinfiltratie kan voorkomen zeer belangrijk.

De belangrijkste redenen voor dakschade zijn thermische uitzetting en inkrimping, en weersgerelateerde slijtage van de waterdichtingsmembranen.

Om de waterdichtheid van het dak te garanderen moet een elastisch, flexibel, hitte- en koudebestendig en tegen zonnestraling bestand materiaal worden gebruikt. Thermocork geprojecteerde kurk biedt al deze functionaliteiten en voegt bovendien esthetische waarde toe aan uw huis.

Vergeet het vervangen van dakpannen of het repareren van scheuren in het dak met Thermocork geprojecteerde kurkcoating speciaal voor waterdichting.

Breed kleurengamma naar keuze.

Geprojecteerd Cork-kleurengamma

Oplossingen

Oplossingen voor isolatie met thermocork bekleding

kurk isolatie met decoratie

Geprojecteerde kurk F01 fijne textuur

De Thermocork F01 gespoten kurkcoating is een mengsel van kurkkorrels met een fijne textuur.

thermocork

Geprojecteerde kurk G01 dikke textuur

De Thermocork G01 spuitkurkcoating is een mengsel van grof getextureerde kurkkorrels.

Thermocork Impermeabilizante

Geprojecteerde Cork I01 Waterdichting

De Thermocork I01-kurkbekleding maakt het mogelijk een beschermend membraan te creƫren op daken en gebieden die aan water worden blootgesteld.