Bekleding van gevels en muren Genk

Bekleding van gevels en muren Genk

Bekleding van gevels en muren Genk is het bekleden van de buitenkant van gebouwen.

Dit is wat je aan deze service hebt:

– bescherming tegen weersinvloeden.
Het bedekken van de buitenmuren met materialen zoals pleisterwerk, baksteen of steen helpt om het gebouw te beschermen tegen de effecten van regen, sneeuw, wind en zonnestraling, die kunnen leiden tot de degradatie van bouwmaterialen.
– Thermische isolatie.
Veel van de materialen die gebruikt worden voor gevelbekleding hebben isolerende eigenschappen, wat helpt om de juiste temperatuur in het gebouw te behouden. Dit kan het energieverbruik dat nodig is om een ruimte te verwarmen of te koelen verminderen.
– Geluidsisolatie.
Sommige materialen die gebruikt worden voor gevelbekleding kunnen ook helpen om het geluid van buiten te verminderen, waardoor een comfortabeler binnenklimaat ontstaat.
– Esthetiek.
Juist gekozen gevelbekledingsmaterialen en -patronen kunnen een gebouw een esthetisch aanzicht geven dat past bij de bouwstijl of de omgeving.
– structurele bescherming.
Goed beklede buitenmuren kunnen de levensduur van een gebouw verlengen door de constructie te beschermen tegen vocht en andere factoren die structurele schade kunnen veroorzaken.

Hoe wordt de gevel en de muren van Genk bekleed?

Bij Thermocork zorgen we voor elk detail. Maar hoe ziet het proces van onze service eruit? We stellen je een paar stappen voor!

1. We bereiden het oppervlak waarop we de kurk gaan aanbrengen goed voor. We ontdoen het oppervlak van vuil, oude pleister, verf of andere stoffen die de hechting van het nieuwe materiaal kunnen verstoren.

2. Op het schone en droge oppervlak brengen we een primer aan die de hechting van de kurk op de muur moet verhogen en extra bescherming tegen vocht moet bieden.

3. We brengen de kurkspray aan: als de primer droog is, brengen we de natuurlijke kurkspray aan. Dit proces kan lijken op schilderen, waarbij speciale apparatuur wordt gebruikt om de kurk gelijkmatig over het oppervlak te verspreiden. We zorgen voor een gelijkmatige dekking en vermijden een te dikke laag om een esthetisch aangename aanblik te garanderen.

4. Gladmaken en afwerken: afhankelijk van de voorkeur van de klant en het eindresultaat kunnen verschillende technieken worden gebruikt, zoals schuren, polijsten of het toevoegen van extra beschermlagen.

5. Droogtijd: Na het aanbrengen is het nodig om de kurk een bepaalde tijd te laten drogen voordat het klaar is voor verdere afwerking of gebruik.

Werk met een beproefde distributeur van thermische kurk!

Werken met ons, een beproefde distributeur van thermische kurk, biedt u heel wat voordelen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, wat hun doeltreffendheid garandeert. We bieden concurrerende prijzen, snelle en tijdige levering en uitgebreide technische ondersteuning. Dankzij onze expertise en professionaliteit in klantenservice verzekeren we je volledige tevredenheid en tevredenheid over onze diensten.

Bekleding van gevels en muren Genk bekleden met thermische kurk? Wij zijn een ja! Neem contact met ons op voor een offerte en bijkomende informatie. Ons expertisegebied is breed – van verkoop tot plaatsing van thermische kurk. Vertrouw op de bewezen specialisten.