Speciale toepassingen

Kurkcoating voor alle soorten toepassingen.

De samenstelling van de Thermocork gespoten kurklaag maakt het geschikt voor allerlei speciale toepassingen, van caravans tot boten, gebruik Thermocork voor elk soort toepassing die u kunt bedenken.

Geprojecteerde kurkvoering

Caravans, boten, vrachtwagens, speciale voertuigen.

Verbeter uw caravan met Thermocork geprojecteerde kurkvloeren.

De samenstelling van de Thermocork geprojecteerde kurklaag maakt deze ideaal voor het herstel van vloeren op terrassen of zwembaden, met de toepassing van de geprojecteerde kurklaag wordt slijtage en breuk van de vloerbedekking voorkomen, hoge temperaturen, antislip, decoratief en voorkomt het verschijnen van schimmel.

Gekleurde coating van hoge hardheid met hoogwaardige kurkdeeltjes, in een dunne laag en zonder voegen, samengesteld uit een mengsel van geselecteerde kurkdeeltjes, verschillende soorten bindmiddelen en speciale additieven.

Geprojecteerde kurk is een zeer resistent, hard en flexibel afwerkingsproduct, dat dankzij zijn aard en samenstelling ideale kwaliteiten biedt voor zowel buiten- als binnentoepassingen.

Het wordt gebruikt als eindcoating voor vloeren (binnen en buiten), gevels, platte daken en zwembaden. Geprojecteerde kurk kan worden gebruikt als waterdichtingsmateriaal voor platte daken, zwembaden, badkamers, kleedkamers, enz.

Projected Cork kan worden gebruikt op meerdere ondergronden, zowel binnen als buiten, zoals: beton, cementmortelpleister, enkellaags mortel, gips, gelamineerde gipsplaten, natuurlijke gipsplaten, keramische tegels, natuursteentegels, enz.

Breed kleurengamma naar keuze.

Geprojecteerd Cork-kleurengamma

Oplossingen

Oplossingen voor isolatie met thermocork bekleding

kurk isolatie met decoratie

Geprojecteerde kurk F01 fijne textuur

De Thermocork F01 gespoten kurkcoating is een mengsel van kurkkorrels met een fijne textuur.

thermocork

Geprojecteerde kurk G01 dikke textuur

De Thermocork G01 spuitkurkcoating is een mengsel van grof getextureerde kurkkorrels.

Thermocork Impermeabilizante

Geprojecteerde Cork I01 Waterdichting

De Thermocork I01-kurkbekleding maakt het mogelijk een beschermend membraan te creƫren op daken en gebieden die aan water worden blootgesteld.