Asbest inkapseling

Renovatie van Uralita daken.

Uitstekende oplossing voor het inkapselen of oppotten van Uralite dakbedekking om te voldoen aan de EU-wetgeving tegen veel lagere kosten dan de verwijderings- en recyclingoptie.

Maakt waterdicht en verbetert de thermische en akoestische isolatie.

De inkapseling van asbest bestaat uit het creëren van een geprojecteerd kurkoppervlak dat de asbestplaat volledig bedekt, waardoor aantasting en erosie van het asbest en het vrijkomen van asbestvezels worden voorkomen.

De toepassing van geprojecteerde kurkcoating is een uitstekende oplossing voor de inkapseling of inkapseling van Uralite-daken om te voldoen aan de EU-wetgeving met veel lagere economische kosten in overeenstemming met de optie van verwijdering en recycling.

De belangrijkste oorzaken van dakschade zijn thermische uitzetting en inkrimping en verwering van de waterdichtingsmembranen door weersinvloeden.

Om de waterdichtheid van het dak te garanderen moet een elastisch, soepel materiaal worden gebruikt dat bestand is tegen koude en warmte en tegen zonnestraling. Thermocork geprojecteerde kurk biedt al deze functionaliteiten en voegt bovendien esthetische waarde toe aan uw huis.

Breed kleurengamma naar keuze.

Geprojecteerd Cork-kleurengamma

Oplossingen

Oplossingen voor isolatie met thermocork bekleding

kurk isolatie met decoratie

Geprojecteerde kurk F01 fijne textuur

De Thermocork F01 gespoten kurkcoating is een mengsel van kurkkorrels met een fijne textuur.

thermocork

Geprojecteerde kurk G01 dikke textuur

De Thermocork G01 spuitkurkcoating is een mengsel van grof getextureerde kurkkorrels.

Thermocork Impermeabilizante

Geprojecteerde Cork I01 Waterdichting

De Thermocork I01-kurkbekleding maakt het mogelijk een beschermend membraan te creëren op daken en gebieden die aan water worden blootgesteld.