Gevels en muren

Gevels en muren

Bekleding van gevels en muren.

Verfraai uw huis, voorkom vocht en verbeter de thermische en akoestische isolatie.

Bekleding van gevels en muren

Het maakt waterdicht en verbetert de thermische en akoestische isolatie met SATE-systemen en de Thermocork geprojecteerde kurkcoating.

De gevel van een gebouw vervult niet alleen een esthetische functie, maar vervult ook een structurele functie door het interieur van de woning te beschermen.
Wanneer de gevel aan milieu-invloeden wordt blootgesteld, gaat hij sterk achteruit. Daarom is een geschikte bescherming met Thermocork geprojecteerde kurkbekleding waterdicht en verbetert het de thermische en akoestische isolatie, waardoor koudebruggen verdwijnen.

De redenen om in te grijpen in een gevel wanneer we aanzienlijke schade vaststellen liggen voor de hand. Het ontstaan van scheuren, barsten of barsten in de coating vormen een ingang voor water, wind en andere schadelijke milieu-elementen in het interieur van het gebouw, waardoor vocht, schimmel en zwam kunnen ontstaan en de thermische en akoestische isolatie verloren gaat.

Met Thermocork Projected Cork Cladding kan het gebouw volledig worden omhuld, waardoor betere thermische prestaties worden gegarandeerd. De esthetische waterdichtheid die Thermocork Projected Cork Cladding biedt, wordt niet geboden door andere conventionele producten. Bescherm uw huis tegen externe elementen en geef uw huis een decoratief tintje met ons kleurenassortiment.

Breed kleurengamma naar keuze.

Geprojecteerd Cork-kleurengamma

Oplossingen

Oplossingen voor isolatie met thermocork bekleding

kurk isolatie met decoratie

Geprojecteerde kurk F01 fijne textuur

De Thermocork F01 gespoten kurkcoating is een mengsel van kurkkorrels met een fijne textuur.

thermocork

Geprojecteerde kurk G01 dikke textuur

De Thermocork G01 spuitkurkcoating is een mengsel van grof getextureerde kurkkorrels.

Thermocork Impermeabilizante

Geprojecteerde Cork I01 Waterdichting

De Thermocork I01-kurkbekleding maakt het mogelijk een beschermend membraan te creƫren op daken en gebieden die aan water worden blootgesteld.