Isolatie voor huis

Uw huis isoleren is een belangrijke stap om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Wat betekent dit in de praktijk? Om geld te besparen op verwarming (en koeling) gaat het er in de eerste plaats om isolatie voor huis. Het is raadzaam om het te laten uitvoeren door een ervaren bouwbedrijf.

Waaruit bestaat het?

Isolatie vermindert de ontsnapping van warmte uit het gebouw en verhoogt de temperatuur aan de binnenkant van de scheidingswanden, wat een positief effect heeft op het comfort en de mogelijkheid van condensatie uitsluit. Isolatie (Isolatie voor huis) is van groot belang voor een gebouw. Het voorkomt warmteverlies, beschermt tegen slechte weersomstandigheden en de ontwikkeling van schimmels, schimmels, vocht en algen. Hierdoor behoudt het gebouw langer zijn nut en esthetische kwaliteiten.

Isolatie voor huis

Uw huis isoleren met natuurkurk

Spuitkurk is een geweldige manier om te zorgen voor thermische isolatie in huis. Het is een zeer effectieve oplossing die door zijn vele voordelen steeds populairder wordt.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van spuitkurk is dat het zeer doeltreffend is. Wanneer het op muren of plafonds wordt gespoten, zet het uit om eventuele kieren of barsten op te vullen, waardoor een luchtdichte afsluiting ontstaat. Dit helpt om uw huis warm te houden in de winter en koel in de zomer, wat tot aanzienlijke besparingen kan leiden.

De investering in Thermocork-isolatie betaalt zichzelf snel terug, want de besparingen op verwarming en airconditioning zullen met het blote oog zichtbaar zijn. U kunt uw rekeningen tot 50% verlagen! Klinkt geweldig, hè?

De veilige en gezonde keuze

Naast de isolerende eigenschappen is spuitkurk ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van natuurlijke kurk, een hernieuwbare grondstof. Het is ook vrij van schadelijke chemicaliën en geeft geen vluchtige stoffen (VOC’s) af aan de lucht. Dit maakt het een veilige en gezonde keuze voor uw huis, het milieu en de planeet.

Toepassingsgemak

Een ander voordeel van spuitkurk is dat het gemakkelijk is aan te brengen. Het kan rechtstreeks worden gespoten op de meeste oppervlakken, waaronder beton, hout, polystyreen of gipsplaat. Het is ook licht en flexibel, waardoor het gemakkelijk te bewerken is. Dit betekent dat u uw huis gemakkelijk en snel kunt isoleren – bij voorkeur met de hulp van een ervaren bouwteam dat de klus efficiënt, snel en nauwkeurig klaart. Bij Thermocork Belgie houden wij ons specifiek bezig met de verkoop en toepassing van thermische spuitkurk op vrijwel alle oppervlakken.

Vertrouw op de professionals!

Isolatie voor huis is geen gemakkelijke taak en vereist veel vaardigheid. Wij hebben hierin veel ervaring en volgen alle regels om de isolatie van uw gebouw zo goed mogelijk uit te voeren. Wij beschermen het te renoveren gebouw, bereiden de ondergrond voor, volgen de juiste volgorde en voeren alle werkzaamheden uiterst zorgvuldig uit. Werken met ons is een garantie voor kwaliteit!